NASIL ÇALIŞIR?

Bu sayfamızdan internet sitemizin nasıl çalıştığına dair bilgilere erişebilirsiniz.

  • 01
    PAKETİNİZİ SEÇİN

    İhtiyaçlarınıza uygun olan paketi seçerek başlayın ve hizmetimizin size özel olarak sunulmasını sağlayın.

  • 02
    DETAYLARI BELİRLEYİN

    Haberinizi hazırlamak için gerekli olan detayları bize ileterek, içeriğinizi ve hedef kitlenizi en iyi şekilde tanımlayın.

  • 03
    HABERİNİZİ ONAYLAYIN

    Hazırlanan haber içeriğini gözden geçirin ve onaylayarak, son dokunuşlarınızı yapın.

  • 04
    HABERİNİZ YAYINDA!

    Onayladığınız haber, istediğiniz yayın formatına göre hazırlanarak hızla yayına alınır ve hedef kitlenize ulaşır.

Aklınıza takılan bir soru mu var?
Aklınıza takılan soruları cevaplamak için sabırsızlanıyoruz!
TÜRKİYE’NİN AÇIK ARA EN GENİŞ
HABER PORTFÖYÜ İLE TANIŞIN.

Ulusal basında,

Haber olmanın hızlı yolu.

Dijital basının önde gelen 17 haber portalı ile resmi çözüm ortağı olarak en hızlı ve güvenilir şekilde basında yer almasını istediğiniz içeriğinizi milyonlara ulaştırıyoruz.

  • 3 aşamalı onay sistemimiz sayesinde hızlı ve hatasız haber yayını.

  • Hedefinizi anlatın, uzmanlarımız sizin için haberi hazırlasın.

  • Siparişten yayına kadar tüm aşamalarda sizi bilgilendiriyoruz.

Her an yanınızdayız.
İhtiyaçlarınızı karşılamak ve sorularınızı yanıtlamak için her zaman size yardımcı olmak isteriz.
Haber Servisi

İster bireylere, ister kurumlara yönelik, güncel ve kapsamlı haberleri anında sunan bir hizmetiz.

Bülten Hazırlık

Özelleştirilebilir bültenler oluşturma sürecinde size yardımcı olarak, hedef kitlenize etkili ve profesyonel bir şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz.

Rapor Süreci

Yazılı veya online formatlarda raporların hazırlık sürecinde size destek sağlayarak, zamanınızı ve çabanızı en iyi şekilde yönetmenizi sağlıyoruz.

7/24 Canlı Destek

Her an ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olan canlı destek ekibimiz, sorularınızı cevaplayarak size hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Dahasını keşfedin.
Keşfetmek için daha fazla soru, daha fazla cevap!
Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır?

Başlıklı Haber Nedir?

Kişi ya da kurumun, tüzel ya da özel kişiliğine ait isim ve benzeri temalar, haber başlığı olarak kullanılır. İnternet kullanıcılarının çoğu, habere direkt ulaşması bakımından haber başlığında ve içeriğinde kişinin ya da markanın ismi geçmesi önem arz etmektedir. Sektörümüzde hizmet veren bazı markalar, “Başlıklı - Başlıksız” olarak bu satış politikasını ayırmış durumdadır. Ancak Haber Ol yayınlattığı tüm haberlerde başlıkta isim yer alacak şekilde hizmet vermektedir. Tüm servislerimizde Haber Başlığında markanızın ya da tüzel kişiliğinize ait isminiz mutlaka yer alır. Aynı şekilde haber başlığı altında yer alan spot girişinde de isminiz ya da markanızla alakalı vermek istediğiniz tüm detaylara değiniriz. Haber ol haber servisi merkezimizde faturasız hiçbir işlem yapılamaz ve usulsüz hiçbir eylem gerçekleştirilemez. Haber başlığında isminiz aşağıda örnekte yer aldığı gibi geçirilir. Haber Başlığı:
Eğitimci Yazar Deniz Erkin Purut, “Sanal dünya gerçeğin çok ötesinde”… Haber Spotu:
Dijital Asansör Reklam Ajansı Kurucu CEO'su ve Sesim Ol İstismarla Mücadele ve İyileştirme Derneğinin Kurucu Başkanı yazar Deniz Erkin Purut, "geleceğin dünyası" olarak gösterilen sanal evren Metaverse'ün çocuk ve gençler için yaratabileceği tehlikeler konusunda uyarıda bulundu.
Haber Linki

Tanıtım Yazısı Başlığı Nasıl Olmalıdır?

Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır?

Kişi ya da firmaların kendilerini en iyi anlatma şekli, başarılı bir tanıtım yazısı oluşturur. Kişi ya da kuruluşlar, markaları hakkında hiçbir detayı kaçırmadan en güncel ve gerçek bilgileri ortaya koyduktan sonra, ortaya açıklayıcı bir makale çıkmaktadır. Tanıtım yazısı ya da tanıtım bülteni satın alma sonrasında, Google arama motorunda oluşan web izi sayesinde marka itibarınız güçlenmiş olacaktır. Tanıtım yazısı yazdırmanın kişi ve kurumlar için en öncelikli amacı, müşterileri ya da yaratmak istedikleri itibar yönetimi için güven mekanizması oluşturmaktır. Bu haber bültenlerinin oluşturduğu güven sayesinde markaların yarattığı algı, kurumların dijital dünyadaki varlığını bir adım öne çıkarmaktadır. Uzun olmayan, net ve hedef bilgilerle şekillenen kelimelerden oluşan tanıtım yazıları profesyonel bir üslupla ele alınmalıdır. Akılda kalıcı, özgün içeriklerle dolu olması demek, tanıtım yazıların kişiye özelleştirmiş halini ortaya çıkarır. Araştırmalar hikayesel bir dille anlatılan tanıtım yazılarının daha fazla okunduğunu göstermektedir. Bu taslağı oluştururken, makale kelime sayısının ortalama 220 kelimeye denk gelmesine özen gösterilmelidir. Yazılarda imla ve yazım kurallarına dikkat edilmeli, doğru bilgi aktarılmalı, yanlış yazılan her gerçeğin de dolaşım hızı göz önünde bulundurulmalıdır. Haber ol ekibi olarak yılların verdiği tecrübe ile tanıtım yazılarınızı hazırlayarak servis etmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Uzman ekibimiz, hangi haberin hukuk biriminden onay alıp alamayacağını ve ne kadar sürede yayınlanacağını önceden işbirlikçilerine paylaşmaktadır. Herhangi bir karalama ya da yalan haber içeriklerini Haber ol haber servisi merkezi, ilgili ajansların hukuk birimlerine bile sunmamaktadır.

Anahtar Kelime Nasıl Belirlenir?

Tanıtım Başlığı Nasıl Yazılır?

Tanıtım başlığının tanımı, haber başlığında isminizin geçmesi ve vermek istediğiniz mesajın yer alması demektir. Tanıtım başlığında genellikle kişi ya da kurumun ismi geçecek şekilde giriş yapıyor, mesajı vurgulayacak şekilde de cümlelerimizi sonlandırıyoruz. Özellikle bu tanıtım yazısı yeni bir oluşumun habercisi ve bir yeri, zamanı ya da mekanı vurguluyorsa mutlaka bu detayları tanıtım başlığında geçirmeye özen gösteririz. Tanıtım başlığı, müşterilerimizin haber içeriğiyle karşılaştığı ilk alandır. Bu alanda en sarsıcı, merak uyandırıcı ya da kendimiz, markamızla alakalı hangi mesajın öne çıkmasını istiyorsak onu vurgulamamız gerekmektedir. Tanıtım başlığı yazarken en çok dikkat ettiğimiz hususlardan birisi de müşterilerin o başlık sayesinde haber içeriğini tamamen okumasını sağlamaktır. Bu sebeple tanıtım yazısı başlığı yazarken dikkat etmemiz gereken en önemli husus, okuyucuda merak unsuru yaratacak içerikleri yazmaktır. Bu merak sayesinde okuyucular haber içeriğinin tamamını okur ve vermek istediğiniz tüm mesajlar doğru hedef kitleye ulaşmış sayılacaktır.

Tanıtım Yazısı Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tanıtım Yazısı Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tanıtım yazısı hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır. Kurumsal bir kimlik oluşturmanın gereği, genel çerçeveden sapmadan imla ve yazım kurallarına uyarak bütünsel bir metin oluşturmaktır. Tanıtım yazısı hazırlanırken, hedef kitleyi gözeterek ve gerekli anahtar kelimeleri kullanarak sonuca varmak için son derece önemlidir. Tanıtım yazsının mutlaka bir hikayesi olmalıdır ve anlatım tarzı, kurumun vizyonuna ve üslubuna uygun olarak düzenlenmelidir. Tanıtım yazısı yazılırken dikkat edilmesi gereken hususları iyi analiz etmek, kurumun önünü açarak avantaj sağlamaktadır. Tanıtım yazısındaki dikkat edilmesi gereken yerleri anlamak ve bu tanıtım yazısında neleri ön plana çıkarmanız gerektiğini öğrenmek için uzman ekibimizden destek alabilir ya da bu görevi Haber Ol ekibine bırakabilirsiniz. Haber Ol uzman editör ekibi, tanıtım yazısı hazırlarken sizlerden bazı bilgiler istemektedir. Bu bilgiler neticesinde editör ekibimiz, şirketiniz ya da kendinizle alakalı öne çıkarmak istediğiniz tüm detayları kaçırmadan bu tanıtım yazısında vurgular. Siz tanıtım yazısı hazırlarken neleri yazacağınızı düşünmeyin! Uzman Editör ekibimize birkaç not bırakın ve biz sizler için en uygun ve en doğru içerikleri hazırlayalım.

Tanıtım Yazısı Hazırlanırken Uyulacak Kurallar Nelerdir?

Tanıtım Yazıları Yazılırken Uyulacak Kurallar Nelerdir?

Tanıtım yazılarında dikkat edilmesi gereken birçok kural vardır. Tanıtım metninin sade ve vurucu cümlelerden oluşması son derece önemlidir. En önemli kuralsa özgün içerikler oluşturmaktır. Google arama motorunda ön plana çıkmanın en kolay yolu, daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış ya da benzeri yazılmamış içerikleri oluşturmaktır. Bunun yanında anlatım bozukluklarını barındırmaması, Türk dil kurumuna göre uygun yazılması, edinilen hedef doğrultusunda cümlelerin sıra edilmesi de önemlidir. İmla kuralları, yazım yanlışları ya da mantık hataları, sizin Google arama motorunda ön plana çıkmanıza engel olur. Bununla beraber karakter sayısı en az 250-300 kelimeden oluşmalı ve her detay anlatılmalıdır. Eğer gerekirse vermek istediğimiz mesajlar, bir haber bültenine sığmayacak kadar uzunsa, linklerle desteklenmelidir. Metin bütünlüğünden kurtulmamalı en sonunda ya da en başta uygun bir eylem düğmesi ile metin zenginleştirilmelidir. Tanıtım yazısı yazılırken uyulacak kurallarla ilgili profesyonel destek almak son derece önemli olduğu gibi tanıtım yazısı metinlerinde detaylar büyük bir alan kaplamaktadır. Haber Ol ekibi yanıtım yazısı yazarken mutlaka uzman bir ekipten destek alınmasını önerir. Çünkü arama motorunda reklamsız ön plana çıkmak demek, birçok alanda kolaylık sağlamaktadır.

Başlıklı Haber Nedir?

Kişi ya da kurumun, tüzel ya da özel kişiliğine ait isim ve benzeri temalar, haber başlığı olarak kullanılır. İnternet kullanıcılarının çoğu, habere direkt ulaşması bakımından haber başlığında ve içeriğinde kişinin ya da markanın ismi geçmesi önem arz etmektedir. Sektörümüzde hizmet veren bazı markalar, “Başlıklı - Başlıksız” olarak bu satış politikasını ayırmış durumdadır. Ancak Haber Ol yayınlattığı tüm haberlerde başlıkta isim yer alacak şekilde hizmet vermektedir. Tüm servislerimizde Haber Başlığında markanızın ya da tüzel kişiliğinize ait isminiz mutlaka yer alır. Aynı şekilde haber başlığı altında yer alan spot girişinde de isminiz ya da markanızla alakalı vermek istediğiniz tüm detaylara değiniriz. Haber ol haber servisi merkezimizde faturasız hiçbir işlem yapılamaz ve usulsüz hiçbir eylem gerçekleştirilemez. Haber başlığında isminiz aşağıda örnekte yer aldığı gibi geçirilir. Haber Başlığı:
Eğitimci Yazar Deniz Erkin Purut, “Sanal dünya gerçeğin çok ötesinde”… Haber Spotu:
Dijital Asansör Reklam Ajansı Kurucu CEO'su ve Sesim Ol İstismarla Mücadele ve İyileştirme Derneğinin Kurucu Başkanı yazar Deniz Erkin Purut, "geleceğin dünyası" olarak gösterilen sanal evren Metaverse'ün çocuk ve gençler için yaratabileceği tehlikeler konusunda uyarıda bulundu.
Haber Linki